Shrewish Arsenic - My Heart

Varför inte göra om lite

Ja nu när det är sommar och man har semester så har man ju mer kraft och energi för att fixa och göra iordning hemma. Och det är ju härligt att kunna får göra om lite och få nya idéer till sitt hem. Jag tycker om att kolla på inredning online dör tycker jag att man får många bra idéer och tips. Ja så vill man få lite inspiration så tycker jag att man ska gå in och kolla lite online. 

Det är ju så mysigt sen när hösten kommer och man är mera inomhus, då är det så mysigt att man har det lite extra mysigt hemma. Ja för då kommer man vara hemma mer och då vill man verkligen känna att det känns bra och att man trivs bra hemma.
Och då är det bra att passa på nu när man har semester att fixa i ordning lite saker som man vet att man kommer att uppskatta sen när hösten är här.

Bra att passa på nu

Ja det kan vara väldigt bra att passa på nu när man har tiden och när det är rea i affärerna, för då kannan hitta massor med mysiga saker till hemmet som man vet att man vill ha men till ett bättre pris och det vill man ju alltid.
Att få det till ett bra pris är ju något som man verkligen vill och behöver så det är bara att passa på att kolla i affärerna nu för att köpa dom där sakerna som man vill ha och som kommer att göra det lite extra fint hemma och extra mysigt precis så som man vill ha det när hösten och vintern kommer. Ja det gäller att börja nu så att det är fint och bra när hösten är här så det är något som man gärna vill.